Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VYSSAN LULL - haiku

Kluckande vågor

vyssjar vass till nattvila

sorg glider tyst fram




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-06 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla
2014-04-07

  Annika Persson
dysterhet i luftvaggan
här vaggas det inte
här blåser det realism

2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP