Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yrvirvlar





skogen
bär
sammetsögon


tjärnen doftar
strömmar in i bäcken

vari
kabbeleka
lapar
yrvirvlar


sparven gungar
i grässtrå händer


han sitter vid kanten
blåser sälg

katten spinner
toner



det flyger en fågel
ur ett kvinnobröst



duvhöken
kysser
granarnas


höga



fjärilsvinge
rör vid hans öga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-05 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert flygandes in i själ och kropp!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser