Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäcksvald



bäcken svalde
mina fötter





strömmarna knöt upp
bundna


rötterna
andas fäste






rosenorden stiger
ur höjda valv


ur fingrarnas
knoppande






slånbärsnära
dröm


höres



tystkälla





barkbåten barnet satte

seglar

molnvitas
silver



mitt hjärta
svämmar över






en vandrare höres komma
han är en vadare


ser mig ej




jag stödjer hans snubbelsteg




kysser hans
handnära




ej mig
ser

han




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-05 18:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sirlar och rinner med liv ....
2014-04-06

  Yrre VIP
Han fick en nåd, underbar text!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser