Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silvermolnsbolster




i kallans
ännusovande
hand


bäddade jag med
silvermolnsbolster




lyssnade in
i

häggens fingrar


snart
snart



försökte stilla tankarnas slag



sum
summa
sömn



han trampade ned genom
drömmoln



sträckte hand
genom dimögon




det var då jag vaknade av
korgen



trädgungan
brast




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-05 19:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Som en nynnande melodi är dina fina texter
2014-04-08

    Mia Sedvall
Gungades och sveptes in av
din fina text:)
2014-04-06

  Lars Hedlin
Omsluta av fina värmande toner
2014-04-06

    Om
Härlig text
2014-04-06

  LenaJohansson VIP
skön läsning lena, mycket bra
2014-04-05

  Anya VIP
Tycker om gestaltningarna här:
"lyssnade in
i
häggens fingrar "

och

"trädgungan
brast "

Slutraderna ovan är också en vändning som gör att man vaknar till.


2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser