Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zon





De bär honom ut i natten, lägger honom ned och går.
Ingången stängs och det duggar lätt.
Från träd faller gula blad. De är lätta och svävar ned och lägger sej runt honom. Hans gula jacka lyser klarare.

De hugger honom.
Rödljuset på gatan brinner oavbrutet.
Skapar en oändlig kö av bilar.

De står och väntar på att de gula löven ska blåsa i väg och lägga sej över trafikljuset så dom kan åka vidare

Aldrig har grön gubbe
känts så övergivet och dött som just denna kväll.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-05 21:05



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket bra...Slutet är bara att buga för!!!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg