Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄNDRINGENS TID



Börjar bli gammal

Ungdomens lyster har bleknat

Ersattas med ålderns patina

Förändringen saknar betydelse

Jag är jag

Fortfarande unik

Finns endast i ett exemplar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-06 08:17



Bookmark and Share


  aol
så sant vännen,
2014-04-07

    ej medlem längre
Underbara starka ord!
2014-04-06

  louisegirl
Så sant så;)
2014-04-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
Kärnan
2014-04-06

  Angel of love
Och du är underbar precis som vara du kan vara.
Kram
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP