Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The strange Plane








Tidig morgon, vindstilla. duggregn mot fönster, gator tysta. ett barn gråter. fågeln i trädet sover.
barnet gömmer ansiktet i sina händer. Trädet som fågeln sover i tappar bladen.

Landar mot hennes kind och torkar tårarna, landar mot rännstenen och flyter i den salta tårkanalen ner i galler av underjord.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-06 10:31



Bookmark and Share


    Vimmel
Läst ett flertal av dina dikter nu; och hjälp, dina ord är bland de bästa jag läst och känt.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg