Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den du är

Du färdas
genom livet
situationer, omskakande händelser
påverkar resan

Liksom människorna
som kantar din väg

Bit för bit
formas du
till den du är




Fri vers av AA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-07 01:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord. Bra skrivet.
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP