Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens under



Igår kväll låg sorgens skepp i min hamn

Molnen var mörka och tunga

Oro i kroppen

Svårt att somna


I morse var himmelen ljus och klar

Skeppet fullt med glädje

Lugn och harmonisk

Började dagen med ett leende




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-07 08:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du kan verkligen skriva om livets böljande skepp *bra* /kram
2014-04-08

  LeylaL
Mycket vacker, tycker om.
2014-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt när det kan vända...fint...
2014-04-07

  Ninananonia VIP
Tycker om denna.. speglande dikt…
2014-04-07

  Linda CH VIP
Fint beskriver du livets bergochdalbana!
2014-04-07

  aol
ljuvligt lenande skrift vännen,
2014-04-07

  louisegirl
Vilken härlig
morgon att vakna till..
2014-04-07

  stig wikman
VILKET
UPPVAKNANDE . ( sol )

LJUVLIG TEXT
AV DIG MARITA .

KRAM .
2014-04-07

    Rolf Zandén


Skönt med kontrasten!
2014-04-07

  Angel of love
Låter som en härligt start!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP