Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vem du är!


Kärlek är så mycket mera!

 

 

I kärlek ryms mycket 

inte bara en eldig närhet

där passionerna ersätter varandra

till orgasmens höjder.

 

Kärlek kan även vara 

en stilla närhet

i avstånd långt ifrån varandra.

 

Kärlek kan vara så mycket

mer än heta kyssar.

Det kan vara en blick

som väcker känslor

bara från en bild jag ser.

 

Ja, kärlek kan vara så mycket mer

en människa som ger tröst

i svåra stunder.

 

Någon som återkommer

och säger, Du är förlåten!

 

Den kärleken har jag fått

och kunnat återgälda.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-07 12:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint om kärlekens många ansikten.
2014-04-09

  Lena Själsöga Keijser
hjärtats vackra röst
2014-04-08

    ej medlem längre
Fint att älska å förlåta!
2014-04-08

    Teodora
mkt vackert
2014-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat! Som du säger, kärleken har många ansikten.
2014-04-07

  Angel of love
Jätte fint.
2014-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-04-07

  Tarantaran
Alla borde veta vem de är..
..och kärlek bara finnas..
stråla ut..som jag ser,
fritt och varmt..att
ge och ta :-)
du kanske tänkte - när
man gett och fått
kärlek från någon så
växer ens identitet och
man vet med ens vem
man är..litet svårt att
tolka..annars fint
skriven text..!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP