Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kvinnan



en kvinna
har jag mött



hon satt där
hon planterat sig själv

vid floden där
trädens stammar är nakna



med gråtandestämma
förklarade hon mig


mitt
sittande

och jag såg mina tårar lösas



sväljas av
floden

hon rörde vid vattnets ringar

däri tårarna landade



det jag såg var
flodens botten

fylld
pudrad med ädelstensstoff




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-07 19:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint
2014-04-08

  Tarantaran
vacker stämning...
man sitter ofta där
man planterat sig,
kanske stormar
flyttar på en...men
man är alltid del av
allting, var man än
råkar växa from
time to time..eller
ha planterat sig :)
2014-04-07

    ej medlem längre
En kvinna behövde plötsligt logga in för att markera,
att hon finns, fylld av ädelstensstoff,
kysst av orden härom..
Tack Lena..
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser