Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här




här

där havet har släppt




en droppe
sjö




stiger hjärtbladen
upp




här


där stranden
vakar med
den fallna stammen


sitter hon





han har väntat henne


med mjuka tassar
leder hans väg honom till



han lyssnar in
henne

hör hennes

rör mig
ej




han sänder henne en mjuk fläkt i nacken


utan
närmande




hon
fäller bladen

in i havet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-07 21:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mjuktassande inlyssnande.
Något vackert växande i hjärtetrakten.
2020-09-13

  Lars Hedlin
VAckert man blir rörd
2014-04-08

  Daniel_78 VIP
jag ser en gammal kärlek, som åter låter sig föras ut på det stora oändliga blå.
2014-04-07

    ej medlem längre
lysande...jag ser fyren som blinkar ute till havs.
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser