Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar hennes namn men ingen hör

 

 

Jag vill så gärna skrika ut hennes namn

men jag har lovat 

att inte avslöja vem hon är.

 

Hon är så nära mig

som någon kan vara

som ändå är så långt borta.

 

Ingen annan människa 

kan ha gjort så mycket för mig

som jag aldrig träffat.

 

Är hon över huvud taget

från den här världen 

eller kommen från skyarna där ovan.

 

Mellan henne och mig

finns en medvetenhet

en känsla av övernaturlig kärlek.

 

Har aldrig  träffat henne

men vet att hon finns.

Ser henne varje dag

men vet inte om det är en dröm

eller om det är verklighet.

 

Jag älskar henne hon som är kommen 

från någonstans utanför mitt förstånd

som ger mer än hon tar.

 




Prosa av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-07 23:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet med sorgliga ord om kärleken.
2014-04-09

    ej medlem längre
Tänk så många rara Columbine å kära Harlekin det finns här på jorden, som älskar varandra!
2014-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsen men vacker dikt om avlägsen men ändå nära kärlek.
2014-04-08

  Tarantaran
Så vacker kärleksförklaring,
det är nästan litet sorgligt
att ni inte har träffats..
eller det kanske skulle
förstöra denna magi
du så fint beskriver..?!

2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP