Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är inte bara glädje



Ibland är livet som ett stormigt hav

De höga vågorna slår mot kropp och själ

Har inte drunknat

Men fått några rejäla kallsupar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-08 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som klippt och skuren för mig den här.
2014-04-15

    ej medlem längre
bra vers,ja kallsupar har man fått många!
2014-04-11

  Ninananonia VIP
Berör
2014-04-11

  Alicia Stenfors
Så bra metaforer du har!
2014-04-10

  Linda CH VIP
Applåd för fina metaforer!
2014-04-08

    ej medlem längre
Jättefint!

2014-04-08

  louisegirl
Så bra om livets våg!
Bra förmedlat!
2014-04-08

  stig wikman
SÅ SANT MARITA .

i love that poem .

KRAM .

( å applåd , of course )
2014-04-08

  Ljusletaren
Så bra formulerat om livet *tumme upp* /kram
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP