Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


Lattjo Drom!





I begynnelsen,
innan första stegen togs var vägen oviss
solen och månen,
en lekfull relation
och vandrare föds

vägen genom livet
livet genom vägen
begynnelsen hägrar
mytologier
tal för döva öron

kroppar i rörelse
föder liv
föder väg
livsvägar mot begynnelse
res försiktigt
och du,

lattjo drom!




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 09:09



Bookmark and Share


  petter rost
Den här föll mej rakt in i magen och i hjärtat - god resa, Christer!
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP