Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar hur hon har det idag



Hon pratade om de som inte var närvarande
aldrig något positivt

Hon ville gärna ha eftersnack
men alla hade bråttom hem

Hon blev förnärmad
om någon antydde att hon skvallrade

Hon sökte gemenskap
men fann ingen

Tänker på henne ibland




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-09 09:27



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Stakas hon.
2014-04-10

  Maj-Lis VIP
Tråkigt
2014-04-09

  Ninananonia VIP
Sorgligt… berör
2014-04-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ibland går det
ej som tänkt men
som Du skrev det
beror ju på vad
man skänkt...
2014-04-09

    ej medlem längre
Kloka ord.
2014-04-09

  Anya VIP
Här tangerade du det som jag gillar, nämligen det sociala spelet och vi som är aktörer. Bra!!!

2014-04-09

  Ida-Marianne
Klarsynt text.
Sådana personer har man mött och de suger energi...
2014-04-09

  Angel of love
Berörande text.
2014-04-09

  louisegirl
Tråkigt när det är så..
Fint förmedlat!
2014-04-09

  Yeppis
Jösses
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP