Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före nu och före då

 

 

Vi fanns före begynnelsen

jag har varit där.

 

Före begynnelsen 

var livet som nu,

bara en dimension bort.

 

En annan tid

men ändå samma tid.

 

Allt har en början 

men bortom den början 

fanns en annan.

 

Är allting bara ett stort labratorim

där Gud är den stora vetenskapsmannen

skaparen av allt.

 

Två dimensioner krockade 

med varandra

och vi blev till igen och igen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-09 11:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske används dessa ord..början samt slut...av den anledningen att det känns tryggare så.. det är vackra bilder du skänker
2014-04-09

    ej medlem längre
Fint diktat!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP