Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten undran......


Varför är man så dålig på

att förenkla

men duktig på

att krångla till

självklarheter




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-09 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! Ja den frågan har jag också ställt mig! Bra skrivet!
2014-04-16

  VitaKorpen
Jaa en bra fråga...varför? :)
2014-04-10

    ej medlem längre
Kloka funderingar..
2014-04-10

  anits VIP
Så sant, det kan man verkligen undra.
2014-04-09

    ej medlem längre
Bra Monica!
2014-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Ja, varför?
2014-04-09

    ADI Nehlin
Kan man verkligen undra, bra skaldat
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP