Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapsspel



De hade erhållit varsitt extraslag
och utan att passera Gå
tagit varandra i handen
och smitit iväg till
ett hotellrum vid Norrmalmstorg

Hon var den lilla röda plastkaninen
Han var den blå porslinsfarbrorn.




Fri vers av Wallénaren 56
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-09 15:25



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin, extraslag är alltid välkommet även utanför Monopol.
2014-04-20

  Anya VIP
Tyckte om denna. Originell i sin utformning och det underförstådda spelet bakom spelet går att följa.
2014-04-16

  Ulf Lagerholm
Den var det lite "blinkblink" i. Välkommen till sidan Anders!!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

 Wallénaren 56
Wallénaren 56