Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer mina strider



Försöker påverka det som känns viktigt

Övrigt passerar utan åtgärd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-10 09:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bra tanke...det är så man bör göra...
2014-04-10

  louisegirl
Så klokt!
2014-04-10

    ej medlem längre
Mycket klokt!
2014-04-10

  Alicia Stenfors
Klokt. Liksom i den amerikanska bönen:
"Gode Gud, ge mig styrka att förändra det som behöver förändras,
ge mig tålamod att acceptera det som går inte att förändra,
och ge mig visdom att särskilja det ena ifrån det andra".
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP