Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tempel för alla själar

 

 

En dag kommer ett gyllene tempel 

återigen stå i Jerusalem.

Över alla byggnader

som idag stär där.

 

Höjt över alla trosinriktningar 

över alla religioner.

Ett gyllene Jerusalem 

där alla själar

kommer att uppleva  Gud.

 

Himmel, planeter

universum och stjärnorna

Och alltet som inte vet

om några gränser.

Guds skapelse,

detta  gyllene tempel.

 

En dag för alla

och för evigheten.

Ett gyllene tempel i Jerusalem 

ett alla själars tempel!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-10 13:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter underbart, så fint skaldat.
2014-04-10

  Marita Ohlquist VIP
"Ett alla själars tempel". Underbart.
2014-04-10

  Lena Själsöga Keijser
läser dina ord
ser en lotus...kristallotus öppnas

det är
människans hjärta
2014-04-10

  walborg
Det blir bortom människans liv här på jorden skulle jag tro.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP