Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRASTE ÄLSKADE

Du

är min

vackraste

 

min

spegelbild

i ofullkomlighet

 

såsom

jag

är din

 

blå ögon

älskar

varandra

 

som

ingen

annan

 

hemligheter

dolda

i skugga

 

Du,

är min

tanke

 

såsom

jag är

din

 

Vackraste Älskade

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-10 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fin, något att läsa ofta..
2014-04-13

  Lars Hedlin
Vackert och berörande!
2014-04-11

    ej medlem längre
Berörande vackra ord.
2014-04-11

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint.
2014-04-10

    ej medlem längre
Vackert.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP