Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp emot stjärnorna själar fly

 

 

Lyft själen upp

till stjärnors höjd 

se ner på världens nöd.

 

Klart lysande stjärnor 

uppåpå himmelens fäste

alla själars hem.

 

Begrunda den nåd Herren ger 

För att födas och leva

för att sedan dö.

 

Vila på stjärnbeströdda himlen 

själar som lysa som stjärnor.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-10 23:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stjärnglödsord
2014-04-13

    ej medlem längre
Jubel i själen, kanske skall en poet sikta högt å sväva. Men dikta om nöden!
2014-04-11

  anits VIP
Så fint skrivet.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP