Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BRA FÖREBILD



Mor uppfostrade mig med kärlek och tålamod

Förklarade och förmanade

Påminde vänligt men bestämt

Hennes hjärta var stort och varmt

Dog på Alla hjärtans dag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-11 08:12



Bookmark and Share


  Ponkla
Sorgligt bra skrivet!
2014-04-14

  Linda CH VIP
Vilken fin hyllning till din mamma! <3
2014-04-14

  Ljusletaren
Så fint sagt om din mamma plus att hon med sitt stora hjärta fick lämna denna värld den 14/2 /kram
2014-04-14

  WyS VIP
Kärlekshjärta!
2014-04-12

  Alicia Stenfors
Varför dör alla de med stor och varm hjärta?
2014-04-11

    ej medlem längre
Ett ömsint porträtt som berör.
2014-04-11

    ej medlem längre
Bra,beklagar sorgen.Likaså uppfostrade min mor mig.
2014-04-11

  louisegirl
Så fint om mamma <3
Bra förmedlat!
2014-04-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
En bra text.
2014-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint skrivet! Att dö på Alla Hjärtans dag känns som passande för din fina mamma.
2014-04-11

  Angel of love
Varm och kärleksfullt framfört.
2014-04-11

  Vid tangenten
Så fint beskrivet.
2014-04-11

  Densen VIP
Ännu ett tecken på att livet inte bara kommer och går, som av en slump;)

TACK!



2014-04-11

    ej medlem längre

Du har en förmåga att tolka det stora i livet med små medel. Rent och sparsmakat, rör vid hjärtat t o m på en
förhärdad limerickskald.

Mvh Birger
2014-04-11

  Anya VIP
Varmt om mammaminnen.
2014-04-11

    Monica Kvist VIP
Det var en riktigt fin kärleksförklaring till din mor.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP