Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smultronblomma: Jag håller mina löften. Björkblad: kom närmre.


Smultronblommans björkblad

 

Min dotter du är det vackraste i

blommas inre och yttre skönhet.

 

Dina rötter bär

på en kärleksfull skörhet.

 

Våra rötter förbinder oss

och björkbladen

för oss närmre.

 

Jag håller mina löften till Dig;

när stormarna stormar

ska jag Bära Dig.

 

Vackra smultronblomma du växer Dig

stark

även om du känner du är på

okänd mark.

 

Vackra Smultronblomma,

sida vid sida

följer jag Dig

på livets stig.

 

 

Björkbladen viskar:

Smultronblomma jag finns för Dig

 

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-11 17:18



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Skön läsning når mitt sinne! Ömsint, mjukt o vackert!
2014-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart fin känsla i dina ord...
2014-04-11

    Birgersdotter VIP
Ömt och kärleksfullt
2014-04-11

  Ninananonia VIP
:) fin
2014-04-11

  Lars Hedlin
Så vackert och fint!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP