Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSS

Och

jag gav

dig en

sista  kyss

 

i mörker

och ljus

ska jag

bära dig

 

i tysta

samtal

om allt

som sker

 

kanske

ler jag

lite grand

och minns

 

OSS




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-13 18:38



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Mjukt och kärleksfullt.
2014-04-15

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat med styrka!
2014-04-14

  Rise Little One
Ett fint sätt att tänka på varandra...
2014-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-04-13

  Eliza-69
Fint..
2014-04-13

  stig wikman
LJUVLIG POESI
ELISABETH.

KRAM.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP