Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNINGSSIGNALER




Om det börjar klia i pannan

bör man bli försiktig

Det är första varningen

sen kommer hornen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-12 08:21



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Bravo! Det är en pärla!
2014-04-15

    ADI Nehlin
ha, ha..ja ska hålla utkik
2014-04-14

  Fale Bure VIP
Skrattar gott...fyndigt!
2014-04-13

  Anya VIP
hahaha Aj då....och här kliar det i ett. Och när jag nu känner efter ordentligt, så tametusan är det inte lite utbuktningar???
2014-04-12

    ej medlem längre
Du lockar fram både leenden och skratt!
2014-04-12

  Palett
Kul text !!
2014-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Tillhör man inte Jesus så tillhör man djävulen, med eller utan horn.
2014-04-12

  louisegirl
Haha..
ja så kanske det är..
Bra där!
2014-04-12

  stig wikman
HA HA .
JA , DET KAN BLI
ETT PROBLEM .

TACK FÖR EN
KLIANDE TEXT .

KRAM.
2014-04-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
av alla hålors hålor, bevare oss

2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP