Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN - haiku

Utanför fönstret

går livet sin gilla gång

Döden obemärkt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-12 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så! Bra och starkt!
2014-04-13

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-04-13

    Rolf Zandén
Det är svårt att säga så mycket som möjligt med så få ord som möjligt men du lyckas!!!!!!!!!!!!!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP