Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORSAK OCH VERKAN



Mitt hjärta blöder för världen

Känner mig trött och hängig

Har fått blodbrist




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-13 08:59



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Ja man påverkas ju av alla hemska händelser ute i världen och känner hur litet kraft man har att göra något åt det.
2014-04-17

  Alicia Stenfors
Världen är grym...
2014-04-15

    ADI Nehlin
ja det kan verkligen sätta sig i kroppen..väl skaldat
2014-04-14

  Ninananonia VIP
Förstår den känslan.. så bra skrivet..
2014-04-14

  M:tin
Berör!
2014-04-13

    ej medlem längre
Din varma humor lockar till leenden.

2014-04-13

  louisegirl
Ja så kan det bli då..
Bra skrivet!
2014-04-13

    ej medlem längre
känner igen det där,tack för denna!
2014-04-13

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP