Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora planeringen

 

 

Kan det vara 

att himlen när vi dör

bara är en annan planet

i Han Guds stora planering.

 

Från liv

till ett annat liv.

 

Där vi får se Honom

Jesus Kristus,

röra vid Honom

känna Hans närhet.

 

Där vi inte ser Jesus sår

från korset.

Där vi inte heller bär med oss 

våra sår

eller vår skuld.

 

Allt är förlåtet 

men inte glömt.

 

Vi kan gå vidare

i Guds skapelse

där vi är en del.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-13 16:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader,
vill tro att det är så.
2014-04-13

    ej medlem längre
Fint skrivet, så är det nog
2014-04-13

  Cadena
Tycker om den - och om inte en annan planet så kanske åtminstone ett annat plan eller en annan frekvens...
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP