Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra bilder

Hörde en berättelse
en erfarenhet
i utkanten av mitt liv

En människa som kämpade
som såg samhället genom andra ögon
präglad av sina erfarenheter

Ett bestående intryck
var att det finns andra berättelser
som är värda att berätta
som tillför
andra bilder




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-15 01:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, berörande och tänkvärt skaldat.
2014-04-20

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Dessa ögon berör...
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP