Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLAFÄRD

Varthän

leder

stigen

törnbeströdd

 

utmed

bäckens

rena

vatten

 

solens

varma

strålars

dag

 

månens

glitter

över

natten

 

är det

stigen

som till

himlen bär?

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-17 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-04-21

  Stjärnöga
Så vacker
den är..
2014-04-18

  byggpoeten
trevlig läsning:)
2014-04-17

  stig wikman
VACKERT
ELISABETH.

SKÄRTORSDAGSKRAM.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP