Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJEDÖD

På väg

med glas

beströdd

 

framför

tankar

klagosång

 

när skärvor

fastnar

uti själen

 

glädjen

förblöder

utan bandage




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-23 17:53



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det gör ont!
2014-04-24

  Lars Hedlin
Satrk!
2014-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Usch ja!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP