Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt påskägg





Klarar mig utan påskägg

Men ej utan påsk-eggandet

Hoppas jag som Höna få påhälsning

Av Tuppen alla dar i påsk

Är han snäller får han hönan smaka

Men är han stygger så får han

Påskriset smaka :)




Trevlig påskhelg till er ;)




Fri vers av Eliza-69
Läst 167 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-16 01:09



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den kan bli en risig helg för tuppen om han inte sköter sig :-)
2014-04-17

  Carina Bendix
Tack detsamma! :)
2014-04-16

  Lars Hedlin
Påminner om en viss visa! ,)
2014-04-16

    ej medlem längre
Hahaha!Bra skrivet!Glad-påsk-kram!
2014-04-16

  louisegirl
Bäst han passar sej ;)
Bra skrivet!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69