Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSGLÄDJE



Livet är som en planta

Min har tappat några blad

Några knoppar har vissnat

men

Rotsystemet är friskt och starkt

Njuter av blommorna som är kvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-16 10:14



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Från roten kommer en ny planta på våren.
2014-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt fint skrivet...
2014-04-17

    ej medlem längre
Fint skrivet om livet, det blir nog nya blommor efterhand.
Glad Påsk önskar jag dig!
2014-04-17

    Monica Kvist VIP
Du skriver verkligen bra och begripligt!

...och glöm inte att dagligen vattna din planta med glädjeämnen och god kultur......
2014-04-17

  Johan Strömstedt
Eftertänksam tycker jag är ett ord som fyller begrepp som erfarenhet, känsla och betraktarens förmåga. Det läser jag i din text.
Glad Påsk!
2014-04-17

  stig wikman
LJUVLIGT MARITA .

KRAM Å
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOR !
APPLÅD.
2014-04-16

  Lars Hedlin
Så fint ;)
2014-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Så är livet! Jättefint skrivet!
2014-04-16

    ej medlem längre
Positiva och kloka ord!
2014-04-16

  Staffan Nilsson
Precis så är det!
Och du vårdar den förstår jag.

2014-04-16

  Ponkla
Riktigt bra skrivet!
2014-04-16

  Ljusletaren
Detta är sann livsglädje!
Det finns så mycket att glädjas över och som är gratis också/ kram
2014-04-16

  majola VIP
Fint skaldat om livet, tycker jag.
2014-04-16

  KYREUS of Sweden
Härligt!
2014-04-16

  louisegirl
Jätte fint skrivet vännen!
2014-04-16

  Alva Johnsson VIP

Fin liknelse. Väl inbäddade finns hjärtat och livsglädjen
i blommans rot, precis som hos oss så finns allt detta i vårt inre.









2014-04-16

    ej medlem längre

Åh så härligt skrivet ...

2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP