Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE TU SKOLA VARDA ETT

Du åker bort

från mig

men stannar

 

jag går bort

från dig

men stannar

 

konstig ekvation

 

ett och ett

blir två

men ändå ett




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-16 17:26



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Komma närmare genom att lämna, bli mer sig själv och därigenom en mustigare krydda för relationen. Att hålla fast kan vara att fjärma sig.
2014-04-16

  Lars Hedlin
Bra framfört..ibland blir det just så...
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Det är en konstig ekvation. Ändå blir det så ibland.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP