Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara utsedd

 

 

Jag känner mig utsedd

känner mig utvald.

 

Alla dessa ord 

som strömmar till mig.

 

En medmänniska

av alla miljoner

ser just mig!

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-16 22:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
din upplevelse strålar

ja
vi kanske borde
lyfta blicken oftare
ovanför bortom nästippen
2014-04-17

  Rise Little One
Positiva känslor...
2014-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Det bästa som kan hända en! Fint skrivet.
2014-04-17

  Angel of love
Vilken underbar känsla.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP