Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans


Någonstans finns en värld
Där ingen skall dö
För sin
Sak

Någonstans finns en värld
Där vi alla vet att
Vår eviga
Längtan


Är oss




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-17 02:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utopia...
2014-04-18

  thyra
Fin!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt