Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stygn


Som sydde jag livsstygn vid livsstygn, i den tid då koleran lade sitt väsen i djupa veck över allt och bortom. Denna kolera som skriker genom dagarna, som sörjde den sin egen dödlighet, sin krävande hunger och längtan efter att falla i floden. Ja, som sydde jag livsstygn, fingrar blödande och hud fallande. Ty i lyssnandet till döden sträcker allting så märkligt ut, också de stygn jag formar mjuka.

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-17 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP