Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS BOK



Alla som föds får en bok med text på första sidan.

Ingen bok blir den andra lik.

Texterna är personliga

likaså antalet sidor.

Funderar på min bok.

Hur många sidor får jag?

Vad kommer att stå på sista sidan?

Blir den fort glömd eller sparad som ett minne?




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-17 09:23



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Din bok är guld värd.
2014-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2014-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och tänkvärd text. Ja, tänk om man visste!
2014-04-17

  Lars Hedlin
Jätte bra och insiktsfullt!
2014-04-17

    ej medlem längre
Tankvärda är dina ord.
2014-04-17

  louisegirl
Fin undran..
Fint skrivet!
2014-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
B oken Din
O rdvers av Dig
K lar, redan har!
* Säkert någon
* detta spar, så
* Ditt minne lever
* länge kvar och tar!
2014-04-17

    ej medlem längre
Fint Marita,ja man kan undra!
2014-04-17

  Ponkla
Fin skriven association till livet!
2014-04-17

    Monica Kvist VIP
Din bok blir säkert en klassiker omhuldad och läst av många.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP