Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE DEN ONDE SOVA

Fyll

min dag

med lek

och skratt

 

se

den Onde

sova i den 

mörka natt

 

rädd

för spöken

vilsen

slagen

 

plågad

uti dröm

av hämnden

tagen

 

föd

mig till

ett barn

på nytt

 

låt

mig glömma

tid

som flytt

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 17:34



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Den Onde skulle somna för alltid.
2014-04-22

  Stjärnöga
Låt ondskan
möta sig själv
i drömmen..
och ljusets
glädjelekar
bleka
sorgen..
sorgesamt
vackert
skriven..
vemodsvacker..
jag älskar den..
2014-04-21

  Lars Hedlin
Känsla berör!
2014-04-21

    ej medlem längre
Jättefin och fylld av längtan..
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP