Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden och Ensamvargen

jag förlorade mitt språk någonstans
mellan höstregn och snöstormar

men samtidigt så återupptäckte jag en eld
som jag trott brunnit ut sedan länge

den startade som en glödande grop,
en lägereld som sedan länge glömts bort

men nu sprider den sig, slukar syre och växer i orkanfart
snart är det en skogsbrand, ostoppbar och livsfarlig

men min varg är stilla, så outhärdligt tyst och stilla
hon fastnade i snaran och elden sprider sig allt fortare




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj då, blås för kung och fosterland vettja, förhoppningsvis så kommer regnet snart..
2014-04-18

    Mirm
Otäck scen...bra skrivet
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought