Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA GULLEFJUN

Lilla Gullefjun

så rar

och fin

iklädd

mjuka dun

 

väcker

lust

hos tupp

som gal

på stackens strå

 

hönan

rycker

fjädrar loss

jagar

honom bort

 

tar Gullefjun

i famn 

torkar

kindens

tårar

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-18 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt varmt!
2014-04-21

    ej medlem längre
Ömhet och värme andas din fina text..
2014-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Moderskärlek!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP