Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken finns runt oss, vi ska bara våga öppna upp och lita på att känslan leder oss rätt.


Kär i kärleken.

Det är svårt
att vara kär
i kärleken
bestående
av illusioner
skapade ur
inre önskningar

Det är svårt
att vara kär
i kärleken
när ögonen
öppnas och
illusioner splittras

Det är svårt
att vara kär
i kärleken
för syns det
någonsin klart
vem Du är?

Det är svårt
att inte vara kär
i kärleken
för hur
livet än är
finns Du alltid där.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP