Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pieta'

 

 

Så kom det till Honom

döden som profetiorna förutspått.

 

Han tog emot det

gav upp sin ande 

till himlen överlämnad.

 

Han blev ett

med oss till efterlevnad.

 

Från korset

till sin moders famn.

 

Allt ska en gång

bli uppenbarat.

 

Genom döden på korset

till liv

skuld och synd

förvisad.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-18 23:07



Bookmark and Share


  walborg
Fin text till världshistoriens vackraste skulptur.
2014-04-19

  anits VIP
Så fint tänkvärt och berörande skrivet.
2014-04-19

    ej medlem längre
Fint!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP