Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I OTACKSAMT MINNE BEVARAD

Varför

gråter

hjärtat

utav sorg

 

Påskaftons

dag

i sol

och behag

 

barnens

glada

skratt

och rop

 

för

Påskharens

spännande

presenter

 

ändå

tynger stenar

minnets

ryggsäck

 

Påsk

utan frid

med larm

och strid

 

I otacksamt minne bevarad

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-19 17:51



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Bitterljuva minnen
när sargade hjärtans
ärr värker
medan ljusets
barnaskratt
och lycka fyller
hjärtat med
glada minnen..
låt glädjens ljus
bleka bort skuggorna
från det förflutna..

Underbart känsligt
vacker och
starkt berörande
poesi
mitt hjärta gråter
med dig..
Kram <3
2014-04-21

  Lars Hedlin
Berör inom!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP