Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En större kung

 

 

Han trodde sig vara en stor kung

den största

genom tiderna.

 

Men det fanns en kung

som var större

mäktigare än någon annan kung.

 

Han byggde en staty av guld

för folket att tillbe honom.

 

Men folket kände bara en annan kung

den störste.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP