Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS ORD

Aldrig

tröttnar jag

på orden

 

Min Älskade

 

Jag älskar dig

 

Längtar efter dig

 

Drömmer om dig

 

hur jag

tar dig

till min

 

när vi

rider lusten

över hindren

 

livet

öppnar sig

för oss

 

Min Älskade

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-21 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och vackert!
2014-04-23

  Hans Christian
"när vi

rider lusten

över hindren"

Suveränt formulerad!

2014-04-22

  Rise Little One
Om det är äkta kärlek då tröttnar man aldrig på dess ord
2014-04-22

  Tess74
Vackert
2014-04-21

  Petter Wingren
Vacker dikt i sin skörhet. Utsattheten i beroendet av kärleksorden lyser nätt och jämt skönjbar igenom. Nuet är en erotikens ridbana. Endast nuet.
2014-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2014-04-21

  Stjärnöga
Vackra ord
vi alla vill höra
om och om igen..
så fint du fångar
dem :)
2014-04-21

    ej medlem längre
Vackra rader om kärlek som vi alla behöver, ord man vill höra..
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP