Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Stjärna du som blinkar
mot oss
vad ser du
från din horisont

Ser du en värld
med människor
som håller på att slita
varandra i stycken

Vad ser du?

....eller ser du skönheten
bakom det som synes sker

Det böljande landskapet
en värld med kontraster
färger, stillhet, livlighet

Snälla, vad ser du?




Fri vers av AA VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP