Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från min veranda

Orden rinner till
på min veranda
sitter ute
men ändå inne

Blickar ut över vatten
över himlavalvet
ser ljus i fjärran
anar liv

Känner stillhetens grepp
tystnaden som omsluter mig

Sitter i min puppa och formulerar
de tankar som kommer för mig




Fri vers av AA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-20 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP